Festivalul “Femei pe Matasari”

Postez aceste cateva randuri din dorinta de a le multumi tuturor celor care m-au sprijinit in a face fata provocarii de a participa la primul meu eveniment. Am avut astfel ocazia de a prezenta cateva produse pregatite de mine, cu multa dragoste si responsabilitate 🙂 .

Au fost, intr-adevar, cateva zile epuizante, dar a meritat efortul, feedback-ul celor care au degustat produsele a fost pe masura asteptarior. Va multumesc, deci, si voua dragi degustatori si va astept cu mare drag si la deschiderea Bistro-ului.

Saptamana viitoare voi posta si cateva din retetele delicioaselor preparate, in ordinea preferintelor voastre (asa cum am primit feedback in cadrul festivalului), astfel incat, pana la lansarea micului restaurant sa aveti ocazia de a vi le prepara si singuri, avand astfel alternativale pentru mezelurile din comert, pline de chimicale nocive.

Mancarea facauta in casa, din produse naturale si fara a folosi semipreparate imbuibate de conservanti si coloranti sintetici este cea mai buna, mai ales atunci cand „presaram” si putina pasiune 😉

Comentarii