Servim aperitivele cu pâinica proaspătă pe care o coacem zilnic din făină integrală și pâine crocantă cu mirodenii pentru o experiență culinară completă.
Tagliatelle cu creveți aromați, cu tofu și migdale sau pastele cremoase cu somon și salvie de potolit pofta și încântat sufletul.
Pregătim caracatiță fragedă, creveți aromați și pește gustos de uns sufletul și dres pofta.
Salata proaspătă și aromată cu ciuperci trase la wok sau brânză proaspătă de capră sau păstrăv afumat românesc sunt recomandările noastre pentru o gustare ușoară dar consistentă și nutritivă.
Gătim carne de pasăre, berbecuț și vită de la producătorii locali pe care o servim cu garnituri care să îi potențeze gustul și să o echilibreze nutritiv.
Pregătim pentru vegetarieni opțiuni la fel de gustoase și sățioase. Imaginație, arome și texturi în farfurii colorate.
Alternăm deserturile în funcție de sezonalitatea fructelor locale pe care le însoțim cu mousse de ciocolată amăruie sau cremă fină de brânză cu multă vanilie de Madagascar, decorate cu mentă proaspătă.
Prânzul, cina si brunch-ul sunt ocazii de bucurat gura, ochii și sufletul cu dish-uri pline cu nutrienți, culoare și savoare pe care să le împarți cu cei apropiați.