Plina de pasiune, ispititoare si savuroasa, mancarea gatita de mine iese in vazul lumii. Unde? Chiar la Festivalul urban Femei pe Matasari, intre 17 şi 19 iunie 2011, alaturi de multe doamne speciale.
Cauta-ma la cortul Beca’s Kitchen!
Am pregatit tot felul de gustari, ca sa-ti potolesti poftele:
- Pate de casa, din ficatei de curcan, unt de tara, mirodenii si coniac
- Salata de vinete romanesti abia coapte, gatite cu maioneza de casa
- Salata de icre de crap proaspete, de la pescarie, batute bine cu ceapa verde si lamaie
- Somon si capere,
toate servite pe bruschete de paine integrala.
Te voi surprinde si cu
-
Betisoare cu branza de la Jina (din judetul Sibiu), cu ceapa verde romaneasca si cu delicioase rosii cherry
- Betisoare cu muschiulet de porc crud, afumat la fum de brad (provenit tot din zona Sibiului) impreuna cu ceapa verde si rosii cherry
Pentru desert, am pregatit
-
Cosulete cu ciocolata neagra, unt de casa, capsuni si menta
- Tarte cu capsuni romanesti si crema de vanilie naturala (pregatita in casa din batoane de vanilie)
- Strudel delicios cu fructe de padure
Preparatele mele sunt naturale, nu contin conservanti sau alte chimicale daunatoare, insa au neajunsul de a fi in cantitati foarte limitate 🙂
No comment
„Pate de casa, din ficatei de curcan, unt de tara, mirodenii si coniac” aaaaaaaa speechless. Cred ca trebuie sa ma duc acasa sa-mi arunc frigiderul pe geam!
…sau sa te apuci sa gatesti 😉