File doradă, calamari întregi, creveți, midii cu legume (zucchini, sparanghel, broccoli), în sos de smântână...
Doradă file cu orez, hibri sote și sos de lime, unt, smântână, roșii deshidratate, pătrunjel. - 400 g ...
Creveți cruzi calibrul 40-50 (aprox. 400 gr în crud) decorticați, pe frigărui, se prepară în sos de vin alb (vin...
Calcan, sparanghel, unt 80%, smântână, ulei extravirgin de măsline, praz, alune de pădure, ierburi (pătrunjel,...
File de somon (200 g. în crud cu piele) în crustă de verdețuri (pătrunjel, mărar, boabe de muștar hidratate,...
Creveți cruzi calibrul 40-50 (aprox. 200 g în crud) decorticați, pe frigărui, se prepară în sos de vin alb (vin...
Caracatiță, cartofi Hasselback, sos de humus, fasole verde, roșii cherry coapte, pătrunjel, unt aromat,...