Carnea de vita este un subiect tabu pentru multi dintre cei care gatesc acasa si care, din motive diverse, nu aleg sa cumpere muschiulet de vita (usor de preparat in orice mod si cu rezultate sigure), ci vrabioara sau antricot.
Carnea de vita este un subiect tabu pentru multi dintre cei care gatesc acasa si care, din motive diverse, nu aleg sa cumpere muschiulet de vita (usor de preparat in orice mod si cu rezultate sigure), ci vrabioara sau antricot.
Am fost zilelea astea la piata si, ca de obicei, n-am rezistat si am intrat „un pic“ si pe la pescarie. Aici surpriza: o multime de raci vii si plini de energie misunau intr-o cutie mare. N-am ezitat prea mult, […]
Astazi va impartasesc reteta desertului suprem, soufflé de ciocolata, vulcan de ciocolata sau, mai simandicos spus, petit gateau cu inghetata de vanilie.
Dragii mei, asa cum am promis si in postarea anterioara, a venit vremea sa va ofer reteta de pate de ficat pregatit in casa.
Postez aceste cateva randuri din dorinta de a le multumi tuturor celor care m-au sprijinit in a face fata provocarii de a participa la primul meu eveniment. Am avut astfel ocazia de a prezenta cateva produse pregatite de mine, cu […]
Plina de pasiune, ispititoare si savuroasa, mancarea gatita de mine iese in vazul lumii. Unde? Chiar la Festivalul urban Femei pe Matasari, intre 17 şi 19 iunie 2011, alaturi de multe doamne speciale.